Web TVPas

Friday, May 22, 2009

LIve dari mahkamah..sila refresh

1:00 [Standby] Semuanya akan bermula pukul 2: 30 ptg
1:06 [Standby] Mula 3:00 pm
3:06 [Comment From menantu org umno perak]
wak,ooo wak!!nape ko pnya live ni?

3:06 [Comment From wak kanchong]
harap-harap nizar menang dah tak sabar ni

3:06 [Comment From UmmiAnni]
salam..asal komen aku tak kuar ni...!!

3:06 [Comment From atai]
apa cherita terkini? ada sapa2 tau ka

3:06 [Comment From john]
tak dpt pun

3:06 [Comment From mata2]
dsnj dah menang..yeh2

3:06 [Comment From ipoh mali]
doa kemenangan berpanjangan tuk YAB Nizar....

3:06 [Comment From jentayu]
awat senyap je...dalam mahkamah k

3:06 [Comment From OrangBagan]
tengok le..klu ramai penyokong UBN, sah keputusan berat ke Zambry

3:06 [Comment From hentamjer]
testing

3:06 [Comment From pendakar sang boye]
Hidup pakatanrakyar di perak!!

3:06 [Comment From Chenderong balai]
takbir

3:06 [Comment From DAP MELAYU]
Ketika ini dianggarkan 100 penyokong sudah berkumpul di lobi Istana Kehakiman

3:08 [Comment From setia]
hidup kebenaran

3:08 [Comment From MHA Hamzah]
berapa juta yg antar komen ni?

3:08 [Comment From menantu org umno perak]
aku x sabar nak dgr keputusan ni!!nak gelak biar pecah perut kat mamak samdol tuuuuuuuuuuu!!!!bangang mcm lembu!!!

3:08 [Comment From MAZHAR]
SALAM KEMENANGAN BUAT PAKATAN RAKYAT....

3:09 hisham: Mahkamah akan mula bersidang pukul 3.30 ptg, harap bersabar
3:10 [Comment From orang paghit]
ape ke ha nye.......

3:10 [Comment From que]
rasenyer bn menang

3:11 [Comment From DAP MELAYU]
Pihak media termasuk media luar negara kecewa kerana tidak dibenarkan masuk. Jumlah wakil media yang dibenarkan masuk dihadkan.

3:12 Webmaster PerakEx: kira lebih 200 penyokong nizar kelihatan diluar mahkamah..

3:14 hisham: Ni tak best ni, muqadimahnya jumlah media dihadkan, tanda-tanda Zambry menang le tu, apa-apaun Allah punyai kuasa. Doakanlah kejayaan Islam di bumi Perak

3:14 Webmaster PerakEx: Betulke.. lagi cepat ko ek...?


3:15 [Comment From sitiawan]
aku pun harap nizar menang! tapi jangan letak harapan tinggi, nanti kecewa =)

3:15 [Comment From abunabil]
media apa yang dihadkan?pro or pembangkang?

3:15 [Comment From abufahim]
berdoalah yang terbaik untuk rakyat perak.

3:15 [Comment From Guest]
mana 1 betul ni...hehe

3:15 [Comment From muhammad hafiz]
media sikit d benarkan masuk tanda BN nak kalah

3:15 [Comment From alfilfilaani]
betoi ke?

3:15 [Comment From FRIDAY]
HMM

3:15 [Comment From Ngap Sayot]
Salam

3:15 [Comment From PAS]
BN menang

3:15 [Comment From tokwan]
kalo media dihadkan, ertinye PR menaNG la bro

3:15 [Comment From nizar Jr]
harap2 nizar menang la..tp harapan palsu belaka...huhuhu


3:23 Zef Othman: Keadaan di dalam Bilik Bicara 3 kini penuh sesak.

3:23 BH: Zef sedang usahakan penghantaran klip video dari sana.


3:23 [Comment From law student ]
Zef, mampukah keputusannya yang diumumkan menjadi penamat krisis politik di Perak?

3:23 [Comment From rmdn ]
diharap semuanya berjalan dgn lancar...

3:24 [Comment From Tembangau ]
Harap-harap tak berlaku kekecohan, Insya-Allah.

3:24 [Comment From Ges ]
keadaan cuaca bagaimana, Zef?

3:24 [Comment From R O N N I E ]
Di mana YB Nizar ataupun YB Zambry ?

3:25 [Comment From mat selamat ]
semuga apa juga keputusan, kita akur dan bertenang

3:25 [Comment From syed ]
Keputusan yang diputuskan adalah menentukan pihak mana yang harus menangung mandat dari rakyat..menjadi ketua bukan lah tugas yang mudah. Diharapkan pihak yang dipilih dapat menilai denga bijak dan meneraju negeri perak dengan baik serta "meletakkan sesuatu pada tempatnya"....kerana pemimpin skarang adalah penentu masa depan.

3:29 [Comment From wakil]
mana comn aku niiiiiiiiiiiiiiiiii

3:29 [Comment From Pahlawan Patani]
kita lihat sapa yg keeenaaa

3:29 [Comment From saje nak tau juga]
org awam ramai ke masuk

3:29 [Comment From Guest]
dah start lom...

3:29 [Comment From maxsurf]
korang jgn risau..nizar mesti menang

3:29 [Comment From Yob Kuale..]
sabar..3.30 baru mula..

3:29 [Comment From baie]
sapa menang

3:29 [Comment From wan naga]
jgn tanya sapa menang..tanya sapa kena getah

3:29 [Comment From budak selama]
ape citer

3:29 perakbangkit: www.perakbangkit.blogspot.com

3:29 [Comment From Kingzul]
Liveeee

3:29 [Comment From saje]
tgk ni lagi cepat : http://www.bharian.com.my/clive_html .

3:29 [Comment From damiaphang]
sapa menang...

3:29 [Comment From ramisma]
getaaarnya

3:29 [Comment From nordin mat top]
xtau la spa nk mnang nie

3:29 [Comment From pang5nayan]
Allahuakhbar

3:29 Webmaster PerakEx: T. murugiah..senator dari PPP yang kena sack tu pun baru sampai


3:30 [Comment From DAP MELAYU]
Kelihatan Menteri di JPM, T Murugiah bergerak ke arah Bilik Bicara 3

3:30 [Comment From saje nak tau juga]
penat btol nak baca nih

3:30 [Comment From su]
wak yang aku tgk kat aninetto dia masukkan gamabr

3:30 [Comment From Guest]
Kita doa Nizar menang

3:30 [Comment From gombak]
hello zamry

3:30 [Comment From AzIpoh]
Siapa menang? nanti bawa pegi federal court pulak!!!!!!!!!

3:30 [Comment From Bolelarr]
lom agi ker

3:30 [Comment From 7552]
Dua2 kalah baru adil

3:30 [Comment From wan naga]
sabar itu separuh dari iman

3:30 [Comment From DAP MELAYU]
Kelihatan Menteri di JPM, T Murugiah bergerak ke arah Bilik Bicara 3

3:30 [Comment From kayru1]
salam

3:30 [Comment From Guest]
3.29 la

3:30 [Comment From Kingzul]
ok clearkan screen

3:30 [Comment From bb]
hakim rasuah

3:30 [Comment From baie]
macam mana keadaan

3:30 [Comment From rahim grudi]
zamri tepon tok Gandhi

3:30 [Comment From sabutnyor]
doakan kemenangan PR

3:30 [Comment From Guest]
nizar dtg ke

3:30 [Comment From UN Observer]
kentut?

3:30 [Comment From nizar Jr]
lambat ye oiii

3:30 [Comment From Nappy]
T Murugiah sedara Zamry

3:30 [Comment From Ary Ginanjar]
macam nak kalah aje

3:30 [Comment From Kingzul]
Zamri pe balik negara sendiri lah

3:30 [Comment From SAJE NAK TAU JUGA]
weh....

3:30 [Comment From sabutnyor]
sini pun laju dah posting nya.. bagus2

3:30 [Comment From Syabab]
mana nye..

3:30 [Comment From sepul]
kalau nizar menang kita sebut tak bir!!!!

3:30 [Comment From budak]
mana live nyer

3:31 [Comment From emkay]
wey

3:31 [Comment From DAP MELAYU]
Tak sedap hati bila Timbalan Menteri Kabinet ada dlm mahkamah....

3:31 [Comment From baie]
kalah ka menang

3:31 [Comment From mires penang]
perak bangkit,tabuan n bdk tadika

3:31 [Comment From nizar Jr]
tgk gaya macm nizar menag je...

3:31 [Comment From jaar]
tok gandi dah bangun ker belum??

3:31 [Comment From Bolelarr]
nape mesej aku tak kuarrrrrrr

3:31 [Comment From SAJE NAK TAU JUGA]
mane video live nye

3:31 [Comment From Kingzul]
Tunggu updtae dari yg berkenna saja

3:31 [Comment From emkay]
haa baru keluor komen teman

3:31 [Comment From Duan]
mana masage aku tak kuar ni

3:31 [Comment From bn]
bn menang

3:31 hisham: sesi baru hendak bermula

3:31 [Comment From saje]
Polis Mahkamah memberi isyarat sesi akan bermula.

3:31 [Comment From Guest]
bn pungkuk menang


3:31 [Comment From sepul]
bacullll

3:31 [Comment From zambri]
testing

3:31 [Comment From aro]
ape cer

3:32 [Comment From sabutnyor]
TAK DE VIDEO LA... HANYA POSTING LIVE

3:32 [Comment From Syabab]
Bubar DUN..

3:32 [Comment From su]
masukkan la gambar plezzz

3:32 [Comment From Mail]
diam..diam..

3:32 [Comment From SAJE NAK TAU JUGA]
oh sesi mula kol 3.30 aku ingt keputusan umum 3.30 ahahahahaahhaahahahah

3:32 [Comment From mann]
rakyat menang...

3:32 [Comment From unta]
bn menang kat mahkamah..pada hati rakyat..bn kalah dah lama dah

3:32 [Comment From SAJE NAK TAU JUGA]
oh

3:32 [Comment From umno]
bubur

3:32 [Comment From farisi]
bharian tapis dulu comment.. yg pro bn atau 50:50 baru dia submit

3:32 Webmaster PerakEx: ya...tak ada video. cuma boleh lapur apa yang dapat.


3:32 [Comment From pr menang]
pr menang

3:32 [Comment From Guest]
Nizar menang kita raya di PENANTI

3:32 [Comment From remy]
gambar byk kat http://www.bharian.com.my/clive_html

3:32 [Comment From emkay]
bior teman jadik hakim, teman nak ngundi lagi

3:32 [Comment From mangchik]
ui laju nye

3:32 [Comment From UN Observer]
hakim tak hadhir...sakit perut

3:32 [Comment From umno]
pilihanraya kito

3:32 [Comment From budak selama]
lawan tetap lawan

3:32 [Comment From faareast]
gambar xde ke? kat BH ade...

3:33 [Comment From wakil]
bharian dah boikot la

3:33 [Comment From saleh]
nizar ganti anwar

3:33 [Comment From ahmad]
?????

3:33 [Comment From tiger]
tak ade video ke

3:33 [Comment From damiaphang]
teman pun nak ngundi

3:33 [Comment From zambri]
i kalah ke menang

3:33 [Comment From Menang]
sape menang?

3:33 [Comment From pr menang]
keputusan ditangguhkan esok

3:33 [Comment From agas]
raja petra ramal zambry mng 2-1

3:33 [Comment From MHA Hamzah]
kelihatan zambry hanya pakai kain pelikat shj

3:33 [Comment From orang banjar]
salam

3:33 [Comment From BN! BN!]
Ape mende ni weh?

3:33 [Comment From shogun]
polis mahkamah kata "BANGUUUUN..."

3:33 [Comment From SAJE NAK TAU JUGA]
byk la esok

3:33 [Comment From umno]
hancur umno....

3:33 [Comment From aza]
komen i tak kuar pun !

3:33 [Comment From rajamelaka]
test

3:33 [Comment From BUNDUON]
APA KEPUTUSAN

3:33 [Comment From anak kuala kurau]
salam

3:33 [Comment From Tuk Ketuo]
mano komen den ni jang

3:33 [Comment From umno]
ok..bangun...

3:33 [Comment From menantu org umno perak]
zambryyyyyyyyyyyy

3:33 [Comment From pr menang]
SEMUA BANGUN LA

3:33 [Comment From menang]
salam kemenangan

3:33 [Comment From Bolelarr]
polis mahkamah kata duduk pula

3:33 [Comment From baie]
BANGUJ LA SUMUA

3:33 [Comment From nat]
seorang penyokong BN pengsan, nampak macam MADEY

3:34 [Comment From dzul]
hakim semlm dia makan julap ini hari berak2 hahahaha....

3:34 [Comment From fgr]
test

3:34 [Comment From zeq]
keputusan jalan jem hakim tersangkut

3:34 [Comment From perakbangkit pukimak]
JGN TENGOK PERAKBANGKIT..ITU LINE UMNO

3:34 Webmaster PerakEx: Belum start lagi dah tanya keputusan.. apa hal?


3:34 [Comment From su]
TahniahPR dah Menang!!!

3:34 [Comment From TC Ipoh]
PR mesti menang punya .....

3:34 [Comment From klang]
elo knp komen aku x kluar

3:34 [Comment From nu_Ox3r]
selamat petang hakim!!!

3:34 [Comment From bagan sarai]
rilek......rilekkkkk

3:34 [Comment From SAJE NAK TAU JUGA]
ok duduk balikkkk

3:34 [Comment From jangga]
Nizar sudah menang

3:34 [Comment From anjang aki]
pas umno jgn gaduh le

3:34 [Comment From gmbak]
sabar web master

3:34 [Comment From umno]
ERMM...

3:34 [Comment From Kelab penyokong zambry]
zambry menang tahniah

3:34 [Comment From zaar]
jangan rosakan bangsa melayu

3:34 [Comment From DAP MELAYU]
hakim akan membaca keputusan ....dijangka selama 1 jam 45 minit

3:35 [Comment From seliparjepon]
hehhehe penyokong pr jangan terlalu mengharap tapi mari la kita berdoa

3:35 [Comment From zombi]
nijar suda menang la..

3:35 [Comment From yoep]
pe cerita?

3:35 [Comment From emkay]
wey yg kat depan tu duduk ler, ghame lagi kat belakang tak nampak ni

3:35 [Comment From su]
baca Bharian korang kena tipu je

3:35 [Comment From ummi]
dah buat keputusan ke blm

3:35 [Comment From Pahlawan Patani]
jaga tatasusila...jgn mencarut mcm UMNO

3:35 [Comment From tuah]
ramai eh... tak jd nak seberang jalan

3:35 [Comment From zamry-camry]
umno perosak melayu

3:35 [Comment From SAJE NAK TAU JUGA]
bape org live chat ni... mcm 100 org jek

3:35 [Comment From baie]
DUA DUA MENANG WEI

3:35 [Comment From nagib]
tak sabar nungu ni

3:35 [Comment From ayak keladak]
test

3:35 [Comment From PRMAN]
ANY NEWS ANY RESULT

3:35 [Comment From zz]
hu hu hu

3:35 [Comment From pok wan]
hakim pi tandas sat....cirit

3:38 [Comment From Man ]
satu Malaysia masih menanti..........

3:38 [Comment From klate ]
penyokong sebelah mana yang ramai

3:38 [Comment From warga rpt jelapang baru ]
Sama2 kita tunggu & lihat.

3:38 [Comment From kundur ]
harap sistem kehakiman negara adil dan telus.

3:38 [Comment From hafizali ]
apa perkembangan dr khirul

3:40 [Comment From kopi ]
GULP!!! gila punya suspen !!

3:40 [Comment From BudakTaiping ]
Siapa pun MB, diharap dapat membela rakyat Perak dengan adil..

3:40 [Comment From anak perak ]
keoutusan terus atau masih berhujjah lagi

3:42 Khairul/Saufi: Semua pihak terbabit sudah bersedia. Mahkamah mula bersidang bila-bila masa dari sekarang.

3:43 [Comment From yusmiza perak ]
terima keputusan dengan hati terbuka ALLAH saje yang tahu

3:43 [Comment From from anak peneroka ]
Kami menerima apa jua yang memimpin negeri Perak

3:44 [Comment From Rakyat Taiping ]
Apa-apa pun keputusan yang tepat akan diterima oleh seluruh rakyat Malaysia

3:44 [Comment From yeop Jelebo ]
semua umat Islam diminta berdoa untuk mebaikan rakyat perak supaya tunjukkan kebenaran

3:44 [Comment From Yop Zainol ]
Harap2 lepas nie semua pihak dapat terima keputusan mahkamah. Tak perlu adakan pilihan raya lagi.

3:44 [Comment From as ]
lambatnya nak bersidang.. tak sabar nak tau keputusan

3:45 [Comment From khairul ]
good luck to all , we love our new MB

3:47

3:47 Zef Othman: Penyokong di Istana Kehakiman.


3:47 Khirul/Saufi: Semua panel hakim mahkamah rayuan diketuai Datuk Raus Mohd Shariff ambil tempat masing-masing untuk memulakan pembacaan kehakiman.

3:47 [Comment From aku rakyat ]
Tak kisah sapa yg menang sekali pn janji kepentingan rakyat harus diutamakan

3:48 [Comment From Yob Hazmy ]
Good luck to both MB.. harap2 ade ketelusan dalam sistem kehakiman.. rakyat menilai keputusan ini..

3:48 [Comment From warga johor ]
apapun keputusan, diharap rakyat perak dpt menerima dengan baik & terbuka

3:48 [Comment From anakgopeng ]
Tahniah BH..usaha yang murni..berdebor yob!

3:48 [Comment From ram ]
rasa2nya sape yg menang? pape pun... kembali semula kpd rakyat perak... baru adil.....

3:48 [Comment From danial ]
apa pun keputusan tp tanggungjawab perlu digalas dgn penuh rasa amanah....

3:49 [Comment From jati ]
kami anak perak memuji BH atas laporan ini...

3:49 [Comment From akhi ]
semoga keputusan dapat diterima dengan hati terbuka dan manjadikan kite semua bersatu.... hidup malaysia

3:54 [Comment From Kome]
dalam Malaysia kini dah kuar result...Zamby MB sah perak

3:55 Webmaster PerakEx: Ya..Zamry menang


3:56 DAP MELAYU: Mungkin betul apa yang Raja Petra kata.....keputusan 2-1 , cuma hakim Dato' Zainun Ali berpihak kepada Nizar. Apapun tunggu keputusan rasmi. Mungkin penyokong BN terbaring kekecewaan !

3:56 org penang: ok dap melayu....

3:56 TEMAN: DAPAT TANAH LAGI...MELAYU JADI LAYU

3:56 DAP MELAYU: Zambry kekal sebagai MB Perak selepas mahkamah benarkan rayuannya ketepi keputusan Mahkamah Tinggi sebelum ini.

3:56 Webmaster PerakEx: TQ DAP Melayu

No comments:


Sila Klik

Pages